5. април 2017.

РЕЗУЛТАТИ ПРЕДСЕДНИЧКИХ ИЗБОРА ПОКАЗУЈУ ДА ЈЕ ПОТРЕБАН ПОТПУНО НОВ ПРИСТУП ПОЛИТИЦИ

За нама су још једни избори чији резултат нажалост показује да, упркос тектонским променама на глобалном нивоу, опције које се залажу за политику безалтернaтивног пута у Европску унију и даље уживају већинску подршку народа у Србији. 


Убедљив пораз свих десних, патриотских снага јасан је показатељ да се из корена мора променити приступ политици у Србији. 

Нова снага Србије на председничким изборима није учествовала са својим кандидатом већ је подршку пружила Милану Стаматовићу, човеку који је једини убедљиво победио кандидата владајуће коалиције у својој општини.

Сматрамо да сви који претендују да се озбиљно баве политиком и желе да остваре позитивне резултате на неким наредним изборима, морају пре свега да се "спусте на земљу" и почну да се боре за подршку народа у својим срединама.

Полазећи од тога, Нова снага Србије ускоро ће издати налог својим локалним повереништвима широм Србије да у што скорије време крену са озбиљним припремама за предстојеће локалне изборе. 

Само уколико у што више општина и градова у Србији освојимо власт, моћи ћемо у неко догледно време да постанемо релевантан фактор на политичкој сцени и да одлучујуће допринесемо промени погубне политике која је већ годинама доминантна у Србији.