14. јул 2020.

НОВА СНАГА СРБИЈЕ ПРЕДЛАЖЕ РЕШЕЊЕ ЗА КРИЗУ У КОЈУ НАС ЈЕ РЕЖИМ ГУРНУО

Нова снага Србије уверена је да актуелна власт нема легитимитет да и даље води ову државу, а чињенице на којима се темељи овакво наше уверење су више него очигледне.


Организовали су антиуставне и недемократске изборе, на које је упркос свим притисцима и намештањима изашао рекордно мали број бирача, константно су обмањивали јавност у вези са пандемијом, да би на крају за сопствене ужасне грешке окривили народ и покушали да нам поново уведу кућни притвор, чиме су изазвали огромну политичку, друштвену и здравствену кризу. 

Посебно треба имати у виду да је мандат Скупштине и Владе истекао још 3. јуна ове године, а да лажни избори никако не смеју бити основ за конституисање нове Скупштине и избор нове Владе. 

Када смо све ово узели у обзир, лако смо дошли до закључка да је најбоље решење у овом тренутку поништавање нерегуларних избора и формирање прелазне Владе стручњака, чији би задатак био формирање новог Кризног штаба за борбу против пандемије и санирање негативних последица по здравље људи и домаћу привреду, као и припрема нових избора на свим нивоима, који би били одржани тек када се у потпуности отклони опасност по здравље људи, а уз претходно стварање услова да они заиста буду фер и поштени. 

Нова снага Србије предлаже ово решење за превазилажење дубоке политичке, друштвене и здравствене кризе у којој се налазимо, искључиво због љубави према нашој земљи и нашем народу, који је последњих дана устао против лажи, издаје и репресије режима, храбро се борећи на улицама Београда, као и многих других градова, за правду и достојанство које нам овај режим годинама ускраћује. 

СРЦЕМ ЗА СРБИЈУ!