28. јун 2021.

НОВА СНАГА СРБИЈЕ ОБЕЛЕЖАВА ПЕТ ГОДИНА ОД ОСНИВАЊА

Пре тачно пет година, на Видовдан 2016. године, основана је Нова снага Србије, чиме је и званично кренула наша борба за бољу Србију.

Током првих пет година постојања и рада Нове снаге Србије успешно смо представили наш програм, формирали централне органе Покрета и локална повереништва у великом броју градова и општина у Србији. Наше руководство данас чине председник, четири потпредседника, пет чланова Управног и 19 чланова Главног одбора.

Свих ових година доследно смо се борили за заштиту српских националних интереса и очување традиционалних вредности. За нас је политичко деловање било и остало нераздвојно од највиших моралних и верских начела. Поштење, морал и рад у духу православља увек ће бити основни принципи наше политике. 

Увек смо аргументовано и оштро критиковали све погубне потезе актуелне власти, а подржавали оне опозиционе снаге које су истински браниле Србију и њене интересе.  

Никола Маленчић, председник Нове снаге Србије, истакао је поводом годишњице од оснивања да се наша борба за бољу Србију наставља и да тек долази време за промене које ми покрећемо.

Позивамо све искрене родољубе да нам се придруже у борби за слободну и самосталну, суверену и целовиту, јаку и развијену, поносну и достојанствену Србију, земљу у којој ће сви њени грађани живети квалитетно и просперитетно.

ЖИВЕЛА СРБИЈА!