16. март 2022.

ЈЕЛЕНА МИЛИЋ НА МЕСТУ АМБАСАДОРА У ХРВАТСКОЈ ЈЕ УВРЕДА ЗА КРАЈИШНИКЕ

Нова снага Србије најоштрије осуђује именовање Јелене Милић, дугогодишњег НАТО лобисте, на функцију амбасадора Србије у Хрватској.

Указ којим је Александар Вучић именовао Јелену Милић на ту позицију представља огромну увреду за 250.000 прогнаних крајишких Срба, које ће сада у Загребу, по Вучићевој замисли, представљати нико други до Јелене Милић, агента НАТО.

Они малобројни, намучени Срби који су се након рата вратили у Хрватску заслужују да их заступа патриота, неко ко ће искрено бранити њихова угрожена права, а то свакако није Јелена Милић.

Колико је заправо скандалозно њено именовање посебно долази до изражаја када се у обзир узме чињеница да је исти тај НАТО, чије интересе она заступа, током рата давао снажну логистичку подршку прогону Срба и „Олуји“, највећем етничком чишћењу на простору Европе после Другог светског рата.

Водећи се оваком логиком за очекивати је да следећи Вучићев потез буде именовање Ненада Чанка за амбасадора Србије у Црној Гори, Чедомира Јовановића у Босни и Херцеговини…

Ово је само још један у низу разлога да се Вучићева власт хитно мења и зато позивамо све грађане који се не слажу са овако погубним одлукама актуелног режима да на предстојећим изборима гласају за нашег председничког кандидата Бошка Обрадовића и Патриотски блок.