1. јун 2022.

НОВА СНАГА СРБИЈЕ ТЕ ЗОВЕ: ПОСТАНИ ДЕО НАШЕГ ТИМА ЗА ПОБЕДУ

Нова снага Србије упућује искрени и братски позив свима који желе да се боре за слободну, самосталну и суверену Србију, уређену земљу у којој ће сви њени грађани живети квалитетно и просперитетно, да нам се придруже и постану део нашег тима за победу.

Уколико Косово и Метохију сматрате саставним и неотуђивим делом Србије, уколико нисте за улазак Србије у НАТО и Европску унију, уколико сте против увођења било каквих санкција нашој руској браћи, уколико сте за политичку и војну неутралност уз стратешко партнерство са Русијом, уколико се залажете за улагање у домаћу привреду и пољопривреду, а не распродају наше земље странцима, уколико се не одричете Републике Српске Крајине и памтите сва страдања нашег народа, уколико сте за очување традиционалних вредности и коначно уколико вам је породица на првом месту, онда је Нова снага Србије права опција за вас.

Као покрет који је настао и чије се седиште налази на Чукарици, у наредном периоду посебно ћемо се посветити припремама за предстојеће локалне изборе са циљем да на њима остваримо што бољи резултат и преузмемо одговорност за уређивање наше општине. Због тога позивамо све Чукаричане да се прикључе нашој борби за бољу и лепшу Чукарицу.

Нова снага Србије је природан избор и за све младе људе који попут нас не желе да напусте своју земљу већ хоће да живе у Србији и за Србију, зато што само заједно можемо од ове државе да створимо боље место за живот свих нас, земљу коју млади више неће напуштати и у коју ће се радо враћати они који су је у потрази за бољим животом одавно напустили. 

- ПРИСТУПНИЦА -