10. март 2023.

НОВА СНАГА СРБИЈЕ ЗАХТЕВА НОРМАЛНЕ АУТОБУСЕ ЗА ГРАЂАНЕ СРЕМЧИЦЕ

Свако ко је у последњих неколико година макар једном ушао у неки од аутобуса на чувеној линији 511, која спаја Сремчицу са центром града, може да посведочи да се ради о изузетно прљавим, задимљеним и раздрнданим аутобусима, у којима се осећа јак мирис нафте, због чега делују као да ће сваког тренутка да се запале и који зими немају грејање, а лети исто то грејање не може да се искључи.

Нова снага Србије зато захтева од Секретаријата за јавни превоз, Градске управе града Београда, да без одлагања покрене инспекцијски надзор над радом компаније "C&LC Group" и осталих приватних превозника из конзорцијума "Avala bus 500", којима су препустили на милост и немилост ову линију градског превоза.

Уколико приватни превозници из наведеног конзорцијума под хитно не уведу нове и што је најважније нормалне аутобусе, тражимо од Секретаријата за јавни превоз да раскине уговор са њима, а затим нека нам ГСП обезбеди адекватне аутобусе.

Доста је Сремчица била црна рупа на мапи Београда, а њени становници грађани другог реда... Крајње је време да узмемо ствари у своје руке!

- ПЕТИЦИЈА -