САША МРАТИЋ: НОВА СНАГА СРБИЈЕ ПРУЖА ПОДРШКУ НАЦИОНАЛНОМ ОКУПЉАЊУ

Саша Мратић, потпредседник Нове снаге Србије, говорио је данас на конференцији за медије посвећеној предстојећим изборима и образложио актуе...

Саша Мратић, потпредседник Нове снаге Србије, говорио је данас на конференцији за медије посвећеној предстојећим изборима и образложио актуелну политичку позицију Нове снаге Србије.

Текст његовог обраћања преносимо у целости:

"Нова снага Србије, као један од стубова Патриотског блока окупљеног око Српског покрета Двери који је формиран пре тачно две године, остаје доследна свом ставу да је српској политичкој сцени неопходно уједињење свих патриотских организација у један снажан опозициони савез и зато пружа пуну подршку Националном окупљању, које суштински представља само даље ширење и јачање нашег Патриотскиг блока са прошлих избора.

Нова снага Србије неће директно учествовати на предстојећим изборима, први избори на којима ћемо наступати биће локални избори на Чукарици следеће године, али пружамо пуну подршку господину Бошку Обрадовићу и нашим пријатељима из Српског покрета Двери, а самим тим и коалицији Национално окупљање.

Разлози за нашу подршку листи на којој су Двери нису мотивисани искључиво братским односима који дужи низ година постоје између наших организација, већ и програмским циљевима које Национално окупљање, као најјачи и најшири савез на десном спектру политичке сцене, кандидује на овим изборима.

На првом месту то је одбрана територијалне целовитости Србије и одлучно одбацивање свих ултиматума попут француско-немачког споразума, путем којих западне силе траже од нас да признамо сецесију наше јужне покрајине. Косово је срце и душа Србије и што се нас тиче нема Србије без Косова и Метохије!

Залажемо се за политичку и војну неутралност Србије, уз стратешко партнерство са Русијом. То значи да смо за слободну, самосталну и суверену Србију, која не иде у НАТО и Европску унију, која не окреће леђа браћи и која не уводи санкције Русији, Белорусији нити било којој другој пријатељској држави.

Такође, снажно се залажемо и за очување вере, традиционалних и породичних вредности, подршку Српској православној цркви, одбрану српске историје и културе.

Оно што на крају посебно желим да истакнем јесте да смо ми из Нове снаге Србије и економске патриоте, сматрамо да Србија може да се развије и економски ојача тек када почне много више да улаже у домаћу привреду и пољопривреду, а исто тако ми смо јасно и недвосмислено за забрану ископавања литијума. Никоме се не сме дозволити да уништава нашу животну средину. Наша земља, ваздух и вода немају цену. Једноставно речено: Србија није на продају!

Ово су само неки од разлога због којих Нова снага Србије подржава Национално окупљање, чврсто верујући да ће таква уверења остати и опстати код будућих посланика овог савеза и да ће им то бити темељ за деловање у Скупштини Србије."

ПИШИ НАМ

Име

Имејл адреса *

Порука *

Име

АКЦИЈЕ,38,АУТОРСКИ ТЕКСТОВИ,24,ЈАВНИ НАСТУПИ,12,ЛОКАЛНИ ИЗБОРИ,1,САОПШТЕЊА,64,ЧЕСТИТКЕ,31,
ltr
item
Нова снага Србије: САША МРАТИЋ: НОВА СНАГА СРБИЈЕ ПРУЖА ПОДРШКУ НАЦИОНАЛНОМ ОКУПЉАЊУ
САША МРАТИЋ: НОВА СНАГА СРБИЈЕ ПРУЖА ПОДРШКУ НАЦИОНАЛНОМ ОКУПЉАЊУ
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEitGdH4M_szSWtxFDTDCNFizG7Hy8PVPP4W47ldpGQIkS6549mE7b6WgGK_jAMWLQQm5QqfzCcSoyuXQEn7UflOamNLQH9REE7tETC-HjyA56vxZEbi0ZH-U9uREZHfzfUXugpx9QQ4Wqq7ve9l352G_fL1fIHbWUKaH7XUHhDNxQy7pBlR2XHkop-pyJ5i/w640-h426/NxRNcord8CSasa_Mratic.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEitGdH4M_szSWtxFDTDCNFizG7Hy8PVPP4W47ldpGQIkS6549mE7b6WgGK_jAMWLQQm5QqfzCcSoyuXQEn7UflOamNLQH9REE7tETC-HjyA56vxZEbi0ZH-U9uREZHfzfUXugpx9QQ4Wqq7ve9l352G_fL1fIHbWUKaH7XUHhDNxQy7pBlR2XHkop-pyJ5i/s72-w640-c-h426/NxRNcord8CSasa_Mratic.jpg
Нова снага Србије
https://www.novasnagasrbije.rs/2023/11/blog-post.html
https://www.novasnagasrbije.rs/
https://www.novasnagasrbije.rs/
https://www.novasnagasrbije.rs/2023/11/blog-post.html
true
6926802768888658581
UTF-8
Све објаве су учитане Није пронађена ни једна објава Погледај све објаве Прочитај објаву Одговори Обустави одговор Обриши Од Почетна СТРАНЕ ПОСТОВИ Погледај све ПРЕПОРУЧУЈЕМО ЛАБЕЛА АРХИВА ПРЕТРАГА СВИ ПОСТОВИ Није пронађена ни једана објава који одговара вашем захтеву Назад на почетну Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Јан Феб Мар Апр Мај Јун Јул Авг Сеп Окт Нов Дец just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content